Nesër inaugurohet Çerdhja e re në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Janar, 2024 16:26 Updated

Nesër inaugurohet Çerdhja e re në Gostivar

Nesër në ora 12:00 do rë bëhet hapja çerdhes së re në kuadër të çerdhes “Lulishtja”, në Gostivar

Në këtë ngjarje do të jetë i pranishëm kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari si dhe ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Janar, 2024 16:26 Updated