Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Maj, 2023 21:02

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njofton se komunikacioni në vend po zhvillohet pa pengesa dhe në rrugë të thata.

Nga atje theksojnë se komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të moderuar.

“Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi”, thonë nga LAMM.

Nga atje u rekomandojnë shoferëve që të kenë kujdes me shpejtësinë e automjeteve, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Maj, 2023 21:02