Në prangat e Policisë 42-vjeçari nga Gostivari!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Janar, 2023 13:57 Updated

Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, dje (02-janar) rreth orës 20:50, në rrugën e “Balindollit” në Gostivar, kanë privuar nga liria 42-vjeçarin M.H. nga Gostivari, për shkak të dyshimit për përfshirje në dhunën e raportuar më 1 janar në një objekt hotelik në Gostivar.

Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 3 Janar, 2023 13:57 Updated