Në Pollog Policia konstaton që 115 persona nuk kanë mbajtur maska mbrojtëse

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 30 Shtator, 2020 15:20

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë në periudhën (29.09./30.09.) për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 115 persona (TE-89 dhe GV-26) janë lëshuar urdhëresa pagese për kundërvajtje, sipas nenit 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë.

Gjatë kësaj periudhe, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, për 55 persona (TE-54 dhe GV-1) janë përgatitur vendime të reja për izolim kurse janë kryer kontrollendaj 469 persona (TE-316 dhe GV-153) me vendime të tilla vendimet dhe nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 30 Shtator, 2020 15:20