Në Gostivar hapen të gjitha vendvotimet

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Korrik, 2020 08:48

Në komunën e Gostivarit, në të gjitha vendvotimet filloi procesi zgjedhor pa vonesa dhe në ora 7, njofton Gostivari Sot 

Nga Komisioni Komunal Zgjedhor njoftuan për Gostivari Sot që procesi i votimit filloi pa ndonjë pengesë të theksuar. Janë hasur disa pengesa të vogla teknike siç janë UV Llambat me bateri të vendosura gabimisht por në moment pengesat janë eliminuar dhe procesi ka vijuar.

Në Gostivar votohet në 119 vendvotime kurse numri i votuesve është 79945. Në regjistër janë 221 vendvotime por tek dy vendvotime numri është më i vogël se 10 dhe votimet organizohen në vendvotimet më të afërta.

Dje, votuan të sëmurët dhe të burgosurit. Në Gostivar votuan 184 të sëmurë dhe 4 persona të arrest shtëpiak.  Gostivari Sot 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Korrik, 2020 08:48