Në Gostivar deri ora 17:00 votuan 24,242 votues

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Korrik, 2020 18:33

Në Gostivar deri ora 17:00 votuan 24,242 votues. Informata bëhet e ditur nga KSHZ. Të drejtë vote në Komunën e Gostivarit kanë  79,944votues kurse të drejtë e votës deri ora 17 e kanë shfrytëzuar 30.32% nga numri i përgjithshëm i trupit votues, njofton Gostivari Sot 

Në Gostivar ka 121 vendvotime kurse votohet në 119, pasi në dy vendvotime numri i votuesve është më i vogël se 10 dhe votimi realizohet në vendvotimet më të afërta. Gostivari Sot 

BURIMI

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Korrik, 2020 18:33