Në flakë kontejneri plastik në Tetovë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Nëntor, 2022 11:25

Dje (01-nëntor) në ora 17:30 në SPB Tetovë është raportuar zjarr i cili ka filluar në një kontejner plastik i
vendosur në një qendër tregtare në rrugën “Strasho Pinxhur” në Tetovë.

Nuk ka persona të lënduar, por janë shkaktuar dëmtime në instalime dhe fasadë të një pallati banimi aty pranë, të cilat janë fotodokumentuar.

Rasti është duke u zbardhur.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Nëntor, 2022 11:25