Në ETC – Gostivar mund të blihet me kartelat pagesore “Blej t’vendit”

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Qershor, 2020 16:00
ETC Gostivar ju njofton që nga data 18.06.2020 mund të bëni blerjet me Kartelat Pagesore “Blej t’vendit”, duke ju ofruar Asortiman dhe Përzgjedhjen më të madhe në vend dhe me Çmimet më të mira, sipas udhëzimeve të Qeverisë.
Blej t’vendit dhe kurse veten në ETC.
Ju mirëpresim.
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Qershor, 2020 16:00