Në dy raste, dy banorë të Gostivarit janë kafshuar nga qentë endacak!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Nëntor, 2023 10:55

Në dy raste, dy banorë të Gostivarit janë kafshuar nga qentë endacak!

Dje, në dy raste dy banorë të Gostivarit janë kafshuar nga qentë endacak, bënë me dije nga Policia e Gostivarit.

“Nëzetë e katër vjeçarja E.H. nga Gostivari, dje në orën 10:40 në SPB-Tetovë ka raportuar se në rrugën Mara Ugrinova në Gostivar kishte qenë e kafshuar nga një qen endëacak. Po ashtu dje në orën 21.00 personi U.I. (56) nga Gostivari në SPB-Tetovë ka raportuar se në rrugën e Ilindenit në Gostivar ishte sulmuar nga qenë endacak, pas së cilës ai kishte ra nga biçikleta dhe ishte lënduar”, njoftuan nga Policia. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Nëntor, 2023 10:55