Ndryshime në çmimoren e karburanteve

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Mars, 2023 14:49

Pas mesnatës çmimi i vajit ekstra të lehtë do të rritet për 2 denarë dhe do të shitet për 77 denarë për litër, njoftoi Komisioni Rregullator për Energjetikë.

I pandryshuar ka mbetur çmimi i benzinës dhe i naftës. EUROSUPER 95 do të shitet me çmim prej 81,5 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të jetë 83,5 denarë. Çmimi i EURODIZELIT mbetet 76 denarë për litër.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Mars, 2023 14:49