Ndriçim i ri publik në Gostivar dhe rrethinë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 3 Shtator, 2020 15:20

Nga një qytet me kushte mizore të ndriçimit publik arritëm te instalojme mbi 20 linja të reja të ndriçimit publik, 14.000 ndrime të dritave elektrike, si dhe zëvendësim ose instalim të rri të mbi 1500 dritave LED. Vazhdojmë !, shkruan në facebook kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 3 Shtator, 2020 15:20