Ndalohet sulmuesi i banorit të Kopaçindollit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Tetor, 2022 10:36

Ndalohet sulmuesi i banorit të Kopaçindollit

Pjestarët e policisë të SPB Tetovë, dje në orën 10:00 kanë privuar nga liria një të mitur nga Kopaçindolli i Tetovës, i cili paraprakisht ishte denoncuar nga 19-vjeçari G.J. nga ky fshat që në mbrëmjen e 23 tetorit rreth orës 23.00, në një pikë karburanti në Grupçin të Tetovës, e ka sulmuar fizikisht dhe e ka lënduar me mjet të mprehtë.

Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Tetor, 2022 10:36

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...