Ndalohet 34 vjeçari nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 17 Shtator, 2020 15:03

Dje (16-shtator) rreth orës 21 e 15 minuta, në rrugën Iljo Antevski-Smok në Gostivar, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, kanë arestuar 34-vjeçarin A.A. nga Gostivari, për arsye se gjatë një kontrolli të kryer ndaj tij, është gjetur një qese me pluhur të panjohur ngjyrë kafe.

I njëjti është mbajt në Stacionin Policor Gostivar, për zbardhjen dhe dokumentim të plotë të rastit, pas
së cilës do të përgatitet parashtresë adekuate. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 17 Shtator, 2020 15:03