Mos ua numëroni gabimet fëmijëve, por arritjet

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Tetor, 2022 20:39

Të rriturit duhet të përpiqen t’i vënë në dukje arritjet e fëmijës dhe gjërat e reja që mëson çdo ditë.

Vetëm kështu do të jenë të vlefshëm dhe të dobishëm, përndryshe do të jenë një pengesë më shumë në rrugën e vështirë të rritjes së fëmijës.

Nëse të rriturit do të numuronin mosarritjet e tyre siç bëjnë me fëmijët, nuk do të kishin kurajon të shikonin njeri në sy.

Prindër, mësues bëhuni mbështetës të fëmijës dhe jo pengesa për ta. Besoj që dhe ju vetë, ashtu dëshironi të jeni, mbështetje për fëmijën.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Tetor, 2022 20:39