Merren në pyetje dy banorë të Gostivarit, u treguan agresivë me Policët

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Dhjetor, 2022 12:28

Me datë 21.12.2022 në ora 17.00 në Stacionin Policor- Gostivar është zhvilluar intervistë zyrtare me E.B.(25) dhe E.B.(25), të dy nga Gostivari.

Në ora 15:25 në rrugën “Sede Krsteski” në Gostivar, ata janë sjellë në mënyrë agresive dhe kanë penguar zyrtarët policorë gjatë kryerjes së detyrës zyrtare.

Pas dokumentimit të plotë të çështjes, ndaj tyre do të vijojë parashtresë përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Dhjetor, 2022 12:28