Me urdhër të Prokurorisë Policia bastisi një shtëpi në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Gusht, 2020 11:47

Më datë 10.08.2020 në periudhën prej ora 17.30 deri ora 18.05, në bazë të urdhërit paraprak Gjyqësorë me procedurës paraprake në Gjykatën Themelore Gostivar, është kryer bastisje në shtëpinë dhe hapësirat e tjera ndihmëse të personit K.P. (48) nga Gostivari.

Gjatë kontrollit, u gjet një kuti me fara ngjyrë kafe, tableta të ndryshme, një plumb dhe një bluaajtëse, të
cilat janë morrë për ekspertizë, ndërsa personit P.K. është privua nga liria dhe mbajt në stacionin policor- Gostivar për procedurë të mëtutjeshme, e cila do të pasohet nga një parashtresë adekuate. GS

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Gusht, 2020 11:47