Me iniciativë dhe punë vullnetare banorët e Forinës rregullojnë burimin e fshatit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Qershor, 2020 21:17

Me iniciativë dhe punë vullnetare të banorëve të Forinës, gjatë vikendit ka nisur aksioni për rregullimin e burimit të fshatit

Në fotografitë e siguruara nga Gostivari Sot, në mesin e banorëve shihet edhe Kryetari i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi i cili vjen nga ky fshat. Gostivari Sot

 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Qershor, 2020 21:17