Me fat Kurban Bajrami

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Qershor, 2023 21:04

Me fat Kurban Bajrami

Festa e Kurban Bajramit është festë dhe ditë e shenjtë, e cila gjithmonë na ka bashkuar me familjen e të afërmit.

Urojmë që mirësia, ndihma e respekti ndaj njëri-tjetrit, në kohë të mira e të këqija, të vazhdojnë të mbeten vlerat kryesore të popullit tonë.

Me fat festa e shenjtë e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve të fesë Islame.

Përzemërsisht, Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Qershor, 2023 21:04