Mavrovë, Policia arrestoi tre shtetas të Shqipërisë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 16 Tetor, 2020 11:42

Dje rreth orës 13 e 45 minuta, në Mavrovë, efektivët e policisë nga SPB Tetovë- Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, kanë arrestuar personat G.S. (46), K.T. (32) dhe K.T. (30), të tre nga Republika e Shqipërisë, nën dyshimin se kanë abuzuar qëndrimin turistik, Shtetasit shqiptarë u ndaluan në Stacionin Policor Gostivar për procedime të mëtejshme. Gostivari Sot

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 16 Tetor, 2020 11:42