Marihuana, Policia çdo ditë raporton

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Nëntor, 2022 11:38

Marihuana, Policia çdo ditë raporton

Zyrtarët policorë të SPB Tetovë dje (03-nëntor) rreth orës 15:00 në rrugën “Gjorçe Petrov” në Tetovë kanë ndaluar një të mitur nga Tetova të cilit i është gjetur marihuanë.

Ai është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës dhe kundër tij do të përgatitet parashtresë përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Nëntor, 2022 11:38

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...