Marihuana e pranishme edhe tek adoleshentët!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Nëntor, 2022 11:40

Marihuana e pranishme edhe tek adoleshentët!

Dje (03-nëntor) rreth orës 10:00 në rrugën “Vonvardarska” në Tetovë, zyrtarë policorë të SPB Tetovë kanë privuar nga liria B.A. (32) nga Reçica e Vogël e Tetovës dhe një të mitur nga Tetova për shkak se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur marihuanë.

Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar dhe do të pasojnë parashtresat përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Nëntor, 2022 11:40

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...