Manastir, foshnja dy muajshe rezulton pozitiv me koronavirus

Linda Limani
Nga Linda Limani 12 Tetor, 2020 11:38

Një foshnje dy muajshe është personi më i ri i Manastirit i infektuar me koronavirus. Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë, foshnja u infektua nga një anëtar i afërt i familjes, pra nga gjyshja, shkruan SDK.mk.

Nga atje ata shtojnë se në familjen e afërt të foshnjës, nëna është gjithashtu pozitive me Covid-19.

Foshnja aktualisht është nën mbikëqyrjen e një pediatri, me një pasqyrë të lehtë klinike.

Në gusht poashtu një foshnjë tre muajshe ishte infektuar dhe arriti ta mposhtë virusin.

Linda Limani
Nga Linda Limani 12 Tetor, 2020 11:38