Lirohet çmimi i benzinës dhe dizelit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 17 Gusht, 2020 14:09

Çmimi i benzinës dhe dizelit do të lirohet për gjysmë denari për litër, derisa çmimi i vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë, njoftojnë nga KRRE.

EUROSUPER BS95 do të shitet pët 59.50 denarë për litër, EUROSUPER BS-98 do të shitet pët 61.50 denarë për litër, ndërsa EURODIZELI do të shitet për 52 denarë për litër.

Çmimi i vajit ekstra të lehtë do të vazhdojë të shitet për 52 denarë për litër.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 17 Gusht, 2020 14:09