“Libraria e pafundësisë”hapi edicionin e gjashtë të festivalit “Othello” në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Shtator, 2022 09:24 Updated

“Libraria e pafundësisë”hapi edicionin e gjashtë të festivalit “Othello” në Gostivar.

Programi i festivalit “Othello”:

  1. 12.09.2022 ora 20:00 “Libraria e pafundesise” autor: SABAHATTiN KUDRET AKSAL dhe regjisor: MUSTAFA KURT Teatri shtetëror i Ankaras – Turqi
  2. 13.09.2022 ora 20:00 “Të gjithë janë të çmëndur” autor dhe regjisor: Naun Shundi Tiranë – Shqipëri
  3. 14.09.2022 ora 20:00 “Pelikani” autor: August Strinberg, Regjisore Teodora Siljanoska, teatar Fabrika Skopje – Maqedonia e Veriut
  4. 15.09.2022 ora 20:00 “Shkatrrimi” autor: Nil Labjut regjisore Nadja Pançeva, SPAM Studio – Bulgari
  5. 16.09.2022 ora 20:00 “ Deni dhe Deti i Thellë i Kaltër” autor: John Patrick Shanley, regjisore: Ana Bateva Teatri Qytetit “ Bekim Fehmiu” Prizren – Kosovë
  6. 17.09.2022 ora 20:00 “Tri mendje ne Ankand”autor:Ferdinand Hysi dhe regjia: Afeida Boriçi Memeti.

Juria përbëhet nga tre anëtarë: Shengyl Ismaili, Vjollca Bekteshi Hamiti, Viktorija Stepanoska. Do të garojnë gjashtë teatro të vendeve të rajonit dhe ato ndërkombëtare. Hyrja do të jetë papagesë dhe nuk detyroheni të rezervoni bileta. “Othello” do të zgjatë nga 12 shtatori e deri më 17 shtator.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Shtator, 2022 09:24 Updated