Lëvizja Besa – Gostivar, fushatën zgjedhore e nisi nga fshati Banjicë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Qershor, 2020 23:47

Lëvizja Besa – Gostivar, fushatën zgjedhorepër zgjedhjet e 15 korrikut e filloi në fshatin Banjicë, përcjell FLAKA.

Kandidati për deputet nga radhët e Besës, Fadil Zendeli, bashkëbisedoi me banorët e Banjicës ku shfrytëzoi mundësinë për t’i dëgjuar hallet dhe problemet që përballen banorët.

Para banorëve u zotua se me qeverisjen e ardhshme do të realizohen shumë projekte në të mirën e shqiptarëve. Me qeverisjen e ardhshme dhe të re me Lëvizjen BESA në ekzekutiv, do të realizohen shumë projekte në të mirën e banorëve. FLAKA

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Qershor, 2020 23:47