Lëndoi bashkvendasin, arrestohet banori i Çegranit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 4 Qershor, 2020 12:18

Dje (3-qershor) në ora 23.00, 55-vjeçari A.L. nga Çegrani i Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se kushëriri i tij Xh.L. (60) nga i njëjti fshat, në një zënkë fiziki që kanë pasur me një person tjetër, për shkak të mardhënjeve të pa pastruara juridiko-pronësore, Xh.L. me mjet të mprehtë i ka shkaktuar prerje në shpatullën e djathëtë.

Personi i denoncuar është privuar nga liria dhe është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar,
për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 4 Qershor, 2020 12:18