Lëndohet biçiklisti nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Gusht, 2020 15:05

Më 04.08.2020 në orën 19 e 20 minuta në rrugën rajonale Tetovë-Volkovi, në vendin e quajtur ,,Barnik,, automjeti tërhjekës ,,Daf,, me targa të Shkupit, të cilin e ka drejtuar personi T.P. (58) nga Shkupi, ka aksidentuar një biçikletë ,,Max Nonigan“ të drejtuar nga K.M. (39) nga Gostivari.

Në këtë aksident, çiklisti ka pësuar lëndime të rënda dhe është dërguar në Spitalin Klinik – Tetovë
për ti ofruar ndihmë mjekësore.

Inspektimin në vendin e ngjarjes e ka kryer ekipi nga SPB- Tetovë. GS 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Gusht, 2020 15:05