Lëndohet 50 vjeçari nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 7 Korrik, 2020 11:49

Dje (6-korik) rreth orës 14.00, në SPB Tetovë, është denoncuar se në rrugën ,,Major Çede Filipovski” në Gostivar, vetura deri tani e panjohur ka aksidentuar këmbësorin M.T. (50) nga Negotina e Pollogut dhe ka lëshuar vendin e ngjarjes.

Këmbësori i lënduar është dërguar në Spitalin e përgjithshëm në Gostivar, për ti ofruar ndihmë
mjekësore, kurse inspektimin në vendin e ngjarjes e ka kryer ekipi nga NJPB Gostivar.

Punohet në zbardhjen e rastit dhe gjetjen e veturës pjesmarëse në këtë aksident trafiku.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 7 Korrik, 2020 11:49