Kushtëzonte të dashurën me para, arrestohet 28 vjeçari nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Gusht, 2020 14:11

Një 26 vjeçare nga një fshat i Gostivarit ka paraqitur në SPB – Tetovë, se në periudhën kohore nga tetori i vitit të kaluar e deri më tani, B.M 28 vjeçar nga një fshat I Gostivarit me të cilin ka qenë në një lidhje dashurie , në më shumë raste duke e kërcënuar e ka detyruar ti jap një sasi më të madhe parashë .

Personi i lartëpërmendur është arrestuar dhe mbajtur në Stacioni Policor të Gostivarit për zbardhjen e rastit. Globi

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Gusht, 2020 14:11