Kujdes, nga nesër obligim ligjor gomat e dimrit në automjete!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Nëntor, 2023 11:55

Kujdes, nga nesër obligim ligjor gomat e dimrit në automjete!

Prej nesër dhe deri më 15 mars të vitit të ardhshëm hyn në fuqi obligimi ligjor i drejtuesve të mjeteve për përdorimin e pajisjeve të nevojshme dimërore, njofton Gostivari Sot

Bëhet fjalë përpajisje gjegjësisht goma me thellësi të paraparë të prrerjeve, zinxhirë bore ose të ashtuquajturat goma dimërore, si dhe autobusët dhe kamionët duhet të kenë edhe lopatë. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Nëntor, 2023 11:55