Kryesia e re e BDI, dega e Gostivarit prezantohet me Valdet Xhaferi, Saranda Imeri, Talat Xhaferi dhe Nevzat Bejta

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Tetor, 2022 14:02

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka prezantuar në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm ka propozuar emrat e kryesisë Qëndrore dhe emrat që do të mbartin pozitat më të larta në BDI. Pas propozimeve, anëarët e Këshillit të përgjithshëm me unanimitet votuan kryesinë e re, njofton Gostivari Sot

Nga dega e Gostivarit u propozuan dhe u emëruan anëtar të kryesisë së re të BDI katër anëtar, edhe atë sekretare për të drejtat e barazisë gjinore është propozuar Saranda Imeri, Talat Xhaferi, Nevzat Bejta, dhe Valdet Xhaferi i cili është kryetar dege në Gostivar.

Në kryesinë e re kanë hyrë: Ramiz Merko, Jeton Shaqiri, Fatmir Dehari, Kreshnik Bekteshi, Ardita Dani, Talat Xhaferi, Nevzat Bejta, Saranda Imeri, Valdet Xhaferi, Bylent Saliu, Besnik Emshiu, Faton Ahmeti, Teuta Arifi
Xhevat Ademi, Resi Abdurahmani, Bajram Rexhepi, Blerim Bexheti, Izet Mexhiti, Artan Grubi, Bujar Osmani
Ejup Alimi, Visar Ganiu, Arjan Daci, Nazim Bushi, Erkan Arifi, Arbër Ademi, Mirsad Ibrahimi, Shaban Mehmeti, Xhemil Qamili, Emir Sulejmani, Artim Spahiu si dhe Arbana Pasholli, e cila u zgjodh edhe nënkryetare. Gostivari Sot

 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Tetor, 2022 14:02