Kryeparlamentari Xhaferi në takim me qytetarë në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Nëntor, 2022 10:07

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, në kuadër të karvanit “Kuvendi për qytetarët”, i cili zbatohet në kuadër të “Programit për Mbështetjen Parlamentare” të financuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC). ) përmes Ambasadës së Zvicrës, të cilat i zbatojnë Instituti Nacional Demokratik (NDI), Instituti për Demokraci “Societas Civilis” – Shkup (IDSCS) dhe Qendra për Menaxhimin e Ndryshimeve (CMP), sot do të jetë në sheshin në Gostivari, qytet në Njësinë Zgjedhore prej nga vjen edhe vetë.

Siç kanë njoftuar nga zyra e Xhaferit, ai do të bisedojë me qytetarët të cilët do ta vizitojnë lokacionin në fjalë. 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Nëntor, 2022 10:07