KRRE-ja vendos sot për çmimet e reja të derivateve të naftës

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Qershor, 2020 11:37

Komisioni Rregullator për Energjetikë gjatë ditës së sotme do të vendos për çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të vlejnë deri të hënën e ardhshme, gjegjësisht 29.06.2020.

Javën e kaluar me vendim të KRRE-së, çmimi i benzinës Euro Super BS-95 u rrit për 1.50 denarë, derisa Euro Super BS-98 dhe Euro Dizeli për një denar.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Qershor, 2020 11:37