Konflikt mes vëllezërish në Negotinë, intervenon Policia

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 30 Qershor, 2020 11:35

Dje (29-qershor) në ora 19 e 30 minuta, 34-vjeçari B.B. nga Negotina e Pollogut, në SPB Tetovë ka denoncuar se rreth orës 18 e 20 minuta në oborrin e shtëpisë së tyre të përbashkët, ka qenë i sulmuar fizikisht nga vëllau i tij M.B. (30) i cili paraprakishtë për shkak të kërcënimeve të cilat i ka drejtuar ndaj vëllaut të vetë, ka qenë i privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policorë Gostivar

Punohet në zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 30 Qershor, 2020 11:35