Konflikt mes banorit të Gostivarit dhe Velesit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 14 Janar, 2022 13:29

Konflikt mes banorit të Gostivarit dhe Velesit

Më 14.01.2022, rreth orës 03:10, zyrtarët policorë nga SPB Tetovë kanë arrestuar 31-vjeçaren D.J. nga Gostivari dhe M.S. (26) nga Velesi, me vendbanim të përkohshëm në Gostivar, pasi që në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar, në afërsi të një qendre tregtare, me përleshje fizike të ndërsjellë kanë prishur rendin dhe qetësinë publike.

Gjatë këtyre veprimeve, D.J. ka treguar sjellje agresive ndaj punonjësve të policisë të cilët kryenin detyra zyrtare.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të pasojnë parashtresat përkatëse.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 14 Janar, 2022 13:29