Komuna e Gostivarit së shpejti do t’i digjitalizojë shërbimet

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 20 Tetor, 2022 14:21

Komuna e Gostivarit së shpejti do t’i digjitalizojë shërbimet

Komuna e Gostivari së shpejti do të bëhet pjesë e #mBashkësi – një platformë digjitale interaktive e përbërë nga një aplikacion celular që në ueb-faqe u mundëson përdoruesve nëpërmjet telefonit celular, tabletit ose kompjuterit të komunikojnë drejtpërdrejt me të punësuarit në sektorët e komunës, të ushtrojnë të drejtat e tyre dhe të ndikojnë në aktivitetet e ndërmara nga komuna.

Sipas memorandumumit për bashkëpunim, ky digjitalizim i komunës vjen me mbështetje të Institutit Republikan IRI që po e zbaton “Center for social innovations” në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 20 Tetor, 2022 14:21

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...