Komuna e Gostivarit nënshkruan kontratën për menaxhimin e mbetjeve të paketimit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Shtator, 2022 13:17

Komuna e Gostivarit nënshkruan kontratën për menaxhimin e mbetjeve të paketimit

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot me kompaninë Aplak-eko nga Shkupi nënshkroi kontratën për menaxhimin e mbetjeve nga paketimet në territorin e Komunës së Gostivarit.

Me kontratën parashihet mbajtja e ligjëratave dhe trajnimeve të ndryshme nëpër shkolla fillore për ngritjen e vetëdijes për selektimin dhe klasifikimin e mbetjeve nga paketimit, investime në infrasturkturën ekologjike (kryesisht në vendosjen e kontejnerëve për selektimin e mbetjeve të paketimit) dhe krijimin e pikave të grumbullimit për mbledhje të selektuar të mbeturinave të paketimit..

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Shtator, 2022 13:17

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...