Komuna e Gostivarit me aktivitet shënoi festën e Bajramit 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Prill, 2023 12:56

Komuna e Gostivarit me aktivitet shënoi festën e Bajramit 

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me shkollat fillore dhe çedhet me rastin e festës së Bajramit realizuan një ngjarje fantastike në qendrën e Gostivarit.

Në këtë ngjarje morën pjesë fëmijët bashkë me prindërit dhe mësimdhënësit të cilët shpërndanë bakllave për qytetarët, ndërsa këtë aktivitet e vizitoi edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari me ekipin e tij.

Bakllavaja e Gostivarit tanimë është një nga veçoritë tona kulinare, e njohur gjithandej.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Prill, 2023 12:56