Komisioni për Sëmundje Infektive: Qeveria të vendos për kufijtë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Qershor, 2020 12:36

Komisioni i Sëmundjeve Infektive (KSI) ia ka besuar Qeverisë çështjen e hapjes së kufijve pa kushte për PCR test negativ dhe izolim 14 ditorë. Në mbledhjen e sotme nuk është diskutuar fare kjo çështje.

Ndonëse u paralajmërua një gjë e tillë nuk u diskutua as gjatë uikendit, edhe përkundër që vetë ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe kishte deklaruar një gjë të tillë.

Hapja e kufijve është çështja e parë për të cilën distancohet Komisioni pa shprehur mendimin e tyre shkencor.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Qershor, 2020 12:36