KF Arsimi, Vildan Saliu merr drejtimin e skuadrës

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Tetor, 2022 16:51

Pas largimit të shefit të shtabit teknik, KF Arsim do ta udhëheq Vildan Saliu.

Pas konsultave dhe analizave të bëra, ndihmësi i deritanishëm dhe trajneri i ekipit tonë në periudhën më të suksesshme të klubit, Vildan Saliu, pas kërkesës së Kryesisë së klubit, e pranoi këtë përgjegjësi të madhe, përkohësisht, deri në një moment të ri.

“ Neve na ngelet që shefit të ri të shtabit teknik ti urojmë sa më shumë sukese si dhe ti japim kohë dhe besim! Të qëndrojmë të bashkuar e të kemi durim, si dhe ti japim kohë e përkrahje klubit, më e mira e Arsimit do të vijë, njoftuan nga Klubi.

𝗞𝗙 𝗔𝗥𝗦𝗜𝗠𝗜 𝟭𝟵𝟳

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Tetor, 2022 16:51