Kërkohej nga policia ,arrestohet dhe dërgohet në burg një person nga Debreshi

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Maj, 2023 10:56

Policët e SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë ndaluar 23-vjeçarin Z.H. nga fshati Debresh – Gostivar.

Personi kërkohej me një urdhër qendror bazuar në një urdhër gjykate për të vuajtur dënimin me burg.

Personi është dërguar në Burgun e Tetovës për vuajtje të dënimit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Maj, 2023 10:56