Këmbimorja Alpina shtron darkë për SHKA Jahi Hasani

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 18 Tetor, 2020 20:05

Për çmimin e fituar dje në festivalin ndërkombëtarë në Tiranë nga ShKA Jahi Hasani, këmbimorja “Alpina” nga f. Forinë sonte shtroi darkë te restorant “Antika” për artistët pjesëmarrës në festival.

“Në emër të kryesisë dhe të anëtarve i falenderojmë pronarët e këmbimores “Alpina” – Forinë”, shprehen nga SHKA Jahi Hasani

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 18 Tetor, 2020 20:05