Kastriotët – Gostivar me peticion: Kryesia e KF Gostivarit, jashtë!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Nëntor, 2022 18:32

“Së shpejti fillojmë me mbledhjen e nënshkrimeve për largimin e kryesisë së klubit. Kjo është vetëm hapi i parë për largimin e propagandistëve. Për aksionet tjera do të informoheni ditve në vazhdim”, qëndron në njoftimin nga tifo grupi Kastriotët nga Gostivari.

“Me respekt të rinjtë pa interes politik, me ideologji të pastërt kombëtare dhe besnik deri në vdekje për Gostivarin”, përfundon njoftimi i Kastriotëve. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Nëntor, 2022 18:32