K.F Gostivari në Ligë të Parë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Maj, 2023 21:41

K.F Gostivari në Ligë të Parë

Sot edhe zyrtarisht KF Gostivari u inkuadrua në Ligën e parë, skuadër kjo që në kuadër të javës së 29-të në terren vendas mirëpriti dhe fitoi “fenerxhiun”, Borecin.

 Deri para kesaj ndeshje, KF Gostivari ndodhej në pozitën e dytë në Ligën e Dytë me 67 pikë, 5 më shumë se Vardari i vendit të tretë.

Pikërisht 10 vite më parë, në të njejtën ditë K.F Gostivari u bë pjesë e elitës së futbollit vendor. 10 vite më pas, kthehet në Ligën e Parë. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Maj, 2023 21:41