Ju duhen tepih? Shiko ofertën fantasike nga ETC – Gostivar | Katalog

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Tetor, 2022 11:57

Ju duhen tepih? Shiko ofertën fantasike nga ETC – Gostivar | Katalog

Transformoni pamjen e dhomës suaj me tepih të butë dhe të qëndrueshëm. E për ketë, hedhni një sy ofertës fantastike nga ETC – Gostivar, me çmime më të lira në treg dhe kualitet të garantuar.

Zgjidhni nga dizajnet, stilet dhe ngjyrat e shumta në ETC Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Tetor, 2022 11:57

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...