Janë përgatitur vendime për izolim të 7 banorëve të rajonit të Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 3 Korrik, 2020 13:49

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (02/03-korik), për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 98 personave (TE-58 dhe GV-40) janë përgatitur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

Gjatë kësaj periudhe nga ispaktorati shtetërorë sanitar dhe shëndetësorë janë përgaditur vendime
për izolim për 51-persona (TE-44 dhe GV-7), kurse janë kontrolluar 1020 persona (TE-899 dhe Gv-121)
me vendime të tilla.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 3 Korrik, 2020 13:49