Janë përgatitur vendime për izolim për 13 persona nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 13 Korrik, 2020 12:19

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (12/13-korik), për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 47 personave (TE-23 dhe GV-24) janë përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

Gjatë kësaj periudhe nga ispaktorati shtetërorë sanitar dhe shëndetësorë janë përgatitur vendime
për izolim për 13-persona (GV-13), kurse janë kontrolluar 815 persona (TE-605 dhe Gv-210) me
vendime të tilla.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 13 Korrik, 2020 12:19