Ja top 20 projektet e realizuara në këtë sezonë me tullat dekorative të Chicago Stone – LLC

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 17 Gusht, 2020 14:02

Kompania shqiptaro – amerikane Chicago Stone – LLC me seli në Raven të Gostivarit, edhe sivjet, ka realizuar dhjetra projekte me tulla dekorative të prodhuara nga kjo kompani, njofton Gostivari Sot. 

Në vazhdim ua sjellim top 20 projektet e realizuara gjatë sezonit 2020 në vendbanimeve të ndryshme të Maqedonisë së Veriut.

TOP 1 – Gradec, Gostivar 

Ju prezantojmë një projekt jashtëzakonisht të bukur dhe të veçantë. Ky projekt është punuar nga  kompania Dafi Bau nga Gradeci.

Në këtë mur rrethues mjeshtri ka kombinuar tullat amerikane të kompanisë sonë me elemente të ndriçimit, për të krijuar një efekt estetik të mrekullueshëm.
TOP 2 – Zhelinë, Tetovë 
Projekti i radhës është një objekt garazh për dy automjete. Ky projekt është realizuar nga stafi i kompanisë Chicago Stone LLC me tulla dekorative amerikane. Projekti gjendet në Zhelinë të Tetovës.
Për herë të parë në vendin tonë kompania jonë ju sjell mure dhe oborre me stil amerikan të ndërtuara me tulla dekorative.
TOP 3 – Treboshe, Tetovë
Projekti i radhës vjen nga një partner i ri në rajonin e Tetovës. Projekti është realizuar në Trebosh të Tetovës. Punimet janë kryer nga kompania Nexho As. Projekti përbëhet nga një mur rrethues.
Për ndërtimin e murit janë shfrytëzuar tullat amerikane të verdha.
TOP 4 – Turçan, Gostiva
Një projekt shumë interesant vjen nga rrethina e Gostivarit. Pronari i shtëpisë ka vendosur këtë shtëpi ta dekoroj me një mur rrethues me tulla amerikane të kompanisë Chicago Stone LLC.
E veçanta e këtij projekti është se janë shfrytëzuar tullat e bardha amerikane. Punimet janë realizuar nga kompania Chicago Stone LLC.
TOP 5 – Kërçovë
Projekti i rradhës vjen nga Kërçova. Pronari i kësaj shtëpie vendosi dekorimin e oborrit  me një mur rrethues me tulla të kompanisë  Chicago Stone LLC.
TOP 6 – Forinë, Gostivar 
Kjo shtëpi e stilit perëndimor gjendet në fshatin Forinë të Gostivarit. Në oborrin e kësaj shtëpie nuk mund të mungonte një mur dekorativ rrethues me tulla dekorative amerikane.
TOP 7 –  Gostivar 
Çdo ditë ju sjellim projekte të rinj të realizuar nga kompania Chicago Stone LLC . Kjo tregon interesimin e zmadhuar për tulla dekorative amerikane në vendin tonë.
Këtë herë ju prezantojmë edhe një projekt nga Gostivari. Për këtë mur janë shfrytëzuar tulla amerikane me ngjyrë hiri dhe të bardha, që është një nga kombinimet më të preferuara nga klientët e kompanisë gostivarase.
TOP 8 –  Gostivar 
Ju prezantojmë projektin më të ri nga qyteti i Gostivarit. Kjo shtëpi e mrekullueshme u rrethua me një mur dekorues me tulla të kompanisë Chicago Stone LLC.
Mos harroni se zgjedhja më efikase për mure të jashtme dhe elemente tjerë dekorativë janë tullat e kompanisë Chicago Stone LLC.
TOP 9 –  Çegran, Gostivar 
Kaloi koha kur për dekorimin e eksterierit dhe ndërtimin e mureve përdoreshin bllokat klasik. Tanimë gjithnjë e më shumë rritet nevoja për efekte më të mëdha estetike dhe të qëndrueshmërisë.
Për këtë shkak gjithnjë e më shumë rritet kërkesa për tullat dekorative amerikane nga kompania Chicago Stone LLC.
Ky projekt gjendet në Çegran të Gostivarit, i realizuar nga Cimo Park Dekor me blloqe me ngjyra të ndryshme. Gjithashtu është ndërtuar edhe një shtëpizë me këto tulla.
Avantazhi i ndërtimit të shtëpizave me këto tulla është efekti estetik dhe mungesa e nevojës për izolim termik shtesë për shtëpinë.
TOP 10 –  Gostivar 
Ju prezantojmë një projekt nga kompania Cimo park – Dekor nga Çegrani, që njëkohësisht është një nga bashkëpunëtorët tonë më të shkëlqyeshëm. Ata tanimë janë brend për dekorimin e oborreve dhe ndërtimin e mureve.
Në shumë nga projektet e tyre përfshihen edhe tullat amerikane të kompanisë Chicago Stone – LLC.
I tillë është rast edhe me këtë projekt. Ky mur është ndërtuar me tulla ngjyrë hiri të kompanisë sonë Chicago Stone – LLC.
TOP 11 – Dobërdoll, Gostivar
Këto oaza dekorative gjenden para shtëpisë së z.Neim Idrizi në fshatin Dobërdoll të Gostivarit.
Këto oaza u punuan nga mjeshtri Abdiselam Fetai me kombinim të tullave ngjyrë hiri dhe të bardha të kompanisë Chicago Stone LLC.
TOP 12 – Senokos, Gostivar
Ju sjellim një projekt të realizuar në Senokos të Gostivarit. Bëhet fjal për një mur të realizuar me tullat ngjyrë hiri nga kompania Chicago Stone LLC.
TOP 13 – Zhelinë, Tetovë 
Ju prezantojmë një projekt të veçantë nga Zhelina e Tetovës me tulla amerikane të kompanisë Chicago Stone – LLC.
Ky është projekt më i veçantë nga të tjerët ngaqë shumica e projekteve me tullat tona janë elemente të jashtme dekorative dhe mure, ndërsa ky projekt është një shtëpizë e ndërtuar me tullat amerikane dekorative.
Përparësia e tullave për ndërtimin e shtëpizave është fakti se objekti nuk ka nevoj për meremetim dhe fasadim, si edhe efekti i jashtëzakonshëm estetik, që e japin tullat amerikane.
TOP 14 – Kërçovë 
Tanimë është e njohur se oborret më të bukur janë të ndërtuar nga Firma Lindi në Kërçovë.
Në këtë projekt të mrekullueshëm janë shfrytëzuar tullat amerikane dekorative të kompanisë Chicago Stone – LLC.
Firma Lindi rrethoi me mur të mrekullueshëm me tulla të kompanisë Chicago Stone – LLC me ngjyrë hiri dhe të bardha.
TOP 15 – Kërçovë 
Këtë rradhë Firma Lindi rrethoi me mur të mrekullueshëm me tulla të kompanisë tonë me ngjyrë hiri dhe të bardha.
TOP 16 – Kërçovë 
Firma Lindi kujdeset, që çdo shtëpi në Kërçovë të ketë oborrin e mrekullueshëm. I tillë është rasti edhe me këtë shtëpi të re të sapondërtuar në Kërçovë.
Pothuajse të gjithë projektet për dekorimin e oborreve të Firmës Lindi kanë diçka të përbashkët. Ajo është tulla ekskluzive dekorative amerikane e kompanisë Chicago Stone – LLC.
TOP 17 – Kërçovë 
Këtë herë me tulla dekorative ngjyrë hiri dhe të bardha Firma Lindi ndërtoi një mur rrethues në Kërçovë.
TOP 18 –  Strugë 
Projekti i radhëz vjen nga një nga qytetet më të bukur të vendit tonë. Bëhet fjalë për një projekt nga Struga, që është realizuar në mënyrë profesionale nga Ndërmarrja Ndërtimore Xheka Kompani. Kjo shtëpi gjendet buzë liqenit.
Prjekti përbëhet nga një mur rrethues i ndërtuar me tulla dekorative ngjyrë hiri.
TOP 19 –  Çegran, Gostivar
Një projekt i bukur në Çegran të Gostivarit që është punuar nga Cimo park – Dekor me tullat, që i gjeni ekskluzivisht nga kompania Chicago Stone – LLC.
TOP 20 –  Shkolla Bashkimi, Gostivar 
Kompania ED-NI STONE ka realizuar një kryevepër në oborrin e shkollës fillore Bashkimi në Gostivar. Në mes të oborrit është ndërtuar një kompozicion me oaza dekorative, si edhe oaza tjera në disa pjesë tjera të oborrit.
Në këtë projekt kjo kompani ka shfrytëzuar tulla dekorative amerikane të prodhuara nga kompania jonë. Në këtë projekt janë shfrytëzuar tullat e verdha, por ne prodhojmë edhe tulla me ngjyra të ndryshme. Gostivari Sot
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 17 Gusht, 2020 14:02