Ja cilat ministri i siguroi Alternativa

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Dhjetor, 2021 00:13

Ja cilat ministri i siguroi Alternativa

Në mbledhjen e sontme zëdhënësi Orhan Murtezani deklaroi se nuk mund të jap detaje për resorët që do udhëheq Alternativa, por siç mëson Alsat  jozyrtarisht, Zoran Zaev u ka ofruar Ministrin e Shëndetësisë dhe Ministrinë e Shoqërisë informatike dhe administratës.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Dhjetor, 2021 00:13