Izolimi, kontrolle tek 112 persona në rajonin e Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Shtator, 2020 11:44

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas informatave nga SPB – Tetovë janë kryer kontrolle ndaj 215 personave (TE-203 dhe GV-112) persona me vendime për izolim, njofton Gostivari Sot

Policia njoftoi që gjatë kontrolleve nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve. Gostivari Sot

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Shtator, 2020 11:44